Co u nas słychać

W dniu 23.06.2016r. mieszkańcy DPS przy ulicy Ułanów 25 w Krakowie brali udział w Pikniku Świętojańskim zorganizowanym przez DPS przy ulicy Kluzeka 6 w Krakowie i Stowarzyszenie ?Być?, pt. ?Konwentykiel u Twardowskiego?.

Na przybyłych gości czekało mnóstwo atrakcji, począwszy od inscenizacji teatralnej, licznych występów i konkursów, a skończywszy na przepysznych poczęstunkach.

Koncert Jana Wojdaka, zarówno rozgrzał jak i wzruszył publiczność, wprowadzając w czas wspomnień. Niejednemu mieszkańcowi łza zakręciła się w oku, słuchając takich przebojów, jak ? Zostań z nami melodio? czy ?Białe latawce?. Znakomita organizacja, wspaniała pogoda oraz atmosfera panująca na Pikniku dostarczyła naszym mieszkańcom niezapomnianych wrażeń., które z pewnością na długo pozostaną w pamięci.