Co u nas słychać

W dniu 23.06.2016r. mieszkańcy DPS przy ulicy Ułanów 25 w Krakowie brali udział w Pikniku Świętojańskim zorganizowanym przez DPS przy ulicy Kluzeka 6 w Krakowie i Stowarzyszenie „Być”, pt. „Konwentykiel u Twardowskiego”.

Na przybyłych gości czekało mnóstwo atrakcji, począwszy od inscenizacji teatralnej, licznych występów i konkursów, a skończywszy na przepysznych poczęstunkach.

Koncert Jana Wojdaka, zarówno rozgrzał jak i wzruszył publiczność, wprowadzając w czas wspomnień. Niejednemu mieszkańcowi łza zakręciła się w oku, słuchając takich przebojów, jak „ Zostań z nami melodio” czy „Białe latawce”. Znakomita organizacja, wspaniała pogoda oraz atmosfera panująca na Pikniku dostarczyła naszym mieszkańcom niezapomnianych wrażeń., które z pewnością na długo pozostaną w pamięci.